Sõitsin 50 000 dollari suuruse Chrysler Pacifica Hybridi väikebussiga, et teada saada, kas see on veel parem kui Honda ja Toyota pakkumised – siin on otsus


Chrysler Pacifica Hybrid on ikka veel minu lemmik väikebuss. Ma tahaksin seda isegi siis, kui see ei oleks hübriidvärvides – kuid MPG-dega kaasnev plug-in-tech on kindlasti müügipunkt. 50 000 dollari hinnalipik on õigustatud ka Pacifica luksusliku sisekujunduse ja graatsilise välimuse tõttu.

Kui ma viimast sõidukit üle vaatasin, kirjutasin:

Ma ei ütle, et Pacifica on innustav sõitma; see pole. 0-60 mph töötavad kulutavad umbes 8 sekundit, mis on tegelikult auväärne, arvestades Pacifica kaaluga ligi 5000 naela. Võtke see lahtiselt nurgas, millel on igasugune meeleolu, ja võite tunda peatamise protesteerimist.

Arva ära? See pole muutunud! Ausalt öeldes sõidab Odüsseia veel paremini. Kuid Pacifica on lihtsalt kenamaks. Kas see ületab paagisarnase Sienna? Ilmselt mitte.

Aga kui soovite, et teie väikebuss saaks veidi rohkem, et olla žanri kõrgeim väljendus, peaks Pacifica olema teie valik. Hübriid lisab kookile külmumist, mis on parem kütusekulu ja madalam heitkogus. Ja "S" pakett lisab Chryslerile ähvardava maitse.

Pacifica on meie valitsev minivan-võrdluse meister, ja nüüd, kui ma olen selle dandy autoga uuesti sisse tulnud, võin ma kindlalt öelda, et kuningas jääb mäe ülaosale.