See Facebook exec kaaskasutati ja seejärel vallandati Pets.com-stCarolyn Everson on globaalsete turunduslahenduste juht Facebookis. Ta istus Cannes'i lionsfestivali Business Insideri Sara Silversteiniga, et rääkida edu ja juhtimisest. Järgnevalt on video video.

Silverstein: Milliseid õpinguid olete oma elust erinevatelt osadelt võtnud ja sellesse ärisse toonud?

Everson: Noh, ma olen olnud tööstuses umbes 26 aastat, ja nii on mul olnud palju erinevaid kogemusi paljude erinevate turundusülesannetega, kõike alates vallasrežiimist võrguni, digitaalset mobiili, telesaateid, PR, ja üks asju, mida ma palju olen õppinud – olen õppinud, number üks, kui olete keskendunud tarbijale järeleandmatult, teete paratamatult ettevõtte jaoks õigeid otsuseid. Ja see on palju lihtsam öelda kui teha.

Mõtle, kui palju ettevõtteid on vastavalt oma brändile või erinevatele silodele korraldatud, samas kui te teate, et tarbija on inimene, see on inimene, kas nad ostavad teie tellises ja uhmris, olgu siis siis, kui nad on võrgus, või on mobiilirakenduses või nad näevad Instagramis reklaami, nad on samad isikud, ja sa pead olema järeleandmatu tarbijakeskne. Niisiis, see on olnud üks ühine teema, mida ma olen õppinud.

Suhted selles valdkonnas on olulised. Tead, et mõista, kuidas äri toimib, kus saate parimaid loovaid ideid, kes teevad kõige uuenduslikumaid töid. See on olnud oluline. Aga ma arvan, et suurem pealkiri on lihtsalt sügavalt intellektuaalselt uudishimulik, sest sa õpid pidevalt. Sellepärast ma olen selles tööstusharus jäänud ja ma ei ole igav. Olen õppinud midagi iga päev, partneritest, keda ma töötan, kolleegid Facebookis ja see on olnud uskumatult stimuleeriv. See on olnud tõesti tasuv.

Silverstein: Kas teil on viga, suur viga teie karjääris, mis on nüüd õnnistuseks, mida olete nii palju õppinud?

Pets.com sokknukk
Kurikuulus Pets.comi sokknukk, kelle kujutis on saanud dot-com'i mullide ja büstide sünonüümiks.

Everson: Oh, jah, suur, suur viga, suur takistus. Ma mõtlen, et kuulus Pets.com, sokknukk, kurikuulus sokk, mis tõenäoliselt määratles interneti buumi ja büst, oli tegelikult minu ettevõte, kellega ma koos domeeninime omanikuga kaasrahastasin. Kaasasin selle siis, kui olin ärikoolis, minu teine ​​aasta, sain 5 miljonit dollarit Hummer Winbladilt ja mind vallandati minu enda ettevõttest pärast seda, kui nad uude peadirektorisse paar nädalat enne lõpetamist tõid.

Ja see võtab aega – palju inimesi võib oma karjääri ajal vallandada või vallandada. Ma ei ole ikka veel leidnud, et keegi oma firmas vallandatakse, ja ma küsin, aga ma pole seda inimest veel leidnud. Nii et see oli laastav. Ma mõtlen, et ma nüüd naeratan, ma räägin sinuga sellest väga avalikult, kuid juba üle 12 aasta vaikusin sellest.

Ma olin piinlik, ma ei tahtnud kedagi teada, ja nii et ma olen otsustanud, et sellest tuleb rääkida, sest karjäär ei ole alati ülespoole ja paremale, ja ausalt öeldes, kui teil on suuri puudusi õpetage teile palju vastupidavusest ja palju jalgadele tagasipöördumisest, ja üks neist asjadest, mida ma õppisin, pidi olema – minu usaldus oli nii tagasi tõmbunud ja seda tõesti palju aastaid rabatud. Ma töötan selle nimel ikka veel, nagu ma töötan selle ümber.

Iga kord, siis ma langen tagasi ja kaotan selle, aga ma olen sellest väga teadlik, ma olen teadlik vastupidavuse tähtsusest ja sa tead, nüüd vaatan ma tagasi ja see on saanud au märgiks Silicon Valley on saanud oma tehnilise käivituse vallandamise, kuid siis olin ma väga piinlik.

Silverstein: Ja mis oli seal pöördepunkt? Mis tegi selle, et sa vőiksid lõpuks kasvada selle asemel, et midagi sulgeda?

Everson: Palju

Sheryl Sandberg on Facebooki tegevjuht.
Slaven Vlasic / Getty Images

töötage koos oma treeneriga Lisa McCarthyga Fast Forward Groupist. Lisa ja mina olime koos Viacomiga koos töötanud ning ta juhendas mind Facebookis ja ta oli töötanud minuga oma usaldusküsimustes. Ja siis oli see üks hetk, kui Sheryl Sandberg ja mina olime taga – olid rohelise ruumi tagakülg. Ma olin valmis astuma laval ja ta ütles midagi: "Tead, mõnikord on teil usaldusküsimusi," ja ma lihtsalt hägustasin: "See on sellepärast, et mind vallandati!" Ja ta oli nagu: "Mida sa räägid?" sest tal polnud aimugi. Ja ma ütlesin talle, mis juhtus, ja siis ta ütles: "Mis siis, kui ma sind praegu vallandan?" Ja mu nägu langes ja ma ütlesin: "Ei, ei, ei, ei. Palun ärge seda tehke." Ja ta ütles: "Ei, aga kui ma seda teeksin, siis oleks sa korras. Ja ma mõistsin, et tead, et läbi kogu töö, mida ma tegin oma treeninguga ja mõtlesin selle üle aastate jooksul, mil ma tegin teenistusi inimestele, kes ei rääkinud sellest, sest muidu tundus, et mu karjäär on läinud päris kenasti, tead, kolisite ettevõttest ettevõttesse, mul on õnnistatud töötama paljude suurte kaubamärkidega ja ma ei jagan seda lugu seda osa, ja see on – ma olen autentne inimene, kanda minu emotsioonid mu varrukal ja ma ei olnud selles osas autentne ja ma tahtsin olla, ja nii otsustasin ma sellest rääkida aeglaselt, kuid kindlalt.

Silverstein: Ja milliseid muid oskusi te arvate, et vajate aega ja viite suure juhtimiseni?

Everson: Noh, ma olen tõesti selle kallal töötanud. See on teema, mida ma olen väga kirglik. Ma olen püüdnud jälgida juhte, ma olen õppinud valgustatud juhtpositsiooni ja tõhusat juhtimist oma Henry Crown Fellowshipiga Aspen Instituudiga. Oleme selle ümber teinud mitmeid lugemisi. Ma lõpetan selle programmi käesoleva aasta augustis. Ja mul on omaduste kogum, mida ma tõesti usun, et eristan seda, mida valgustatud juht on tõhus juht, ja nad kõik lõpevad Y-kirjaga. Ma annan teile mõned neist. Mõned neist on autentsus, vaprus, uudishimu, mitmekesisus, empaatia, suuremeelsus, alandlikkus, paindlikkus, läbipaistvus, haavatavus ja need on pehmemad emotsionaalsed omadused, mis minu arvates määratlevad tõelise valgustunud juhi, võrreldes tõhusa liidriga.

Silverstein: Niisiis, ütle mulle, mida te teete, et uurida erinevust valgustatud ja tõhusate juhtide vahel ja millised need on?

Everson: Ma olen selles valdkonnas väga kirglik. See on olnud midagi, mida ma olen seda uurinud, vaadates teisi liidreid ja käitumist ning mis teeb eduka juhi ning samuti minu tööd Henry Crown Fellowshipiga Aspen Instituudiga, mis põhineb tõepoolest sellel põhimõttel, et olla valgustunud liider versus tõhus. Te võite olla tõhus juht ja täita missiooni, saate optimeerida endale, oma ettevõttele või ehk valitsusele või sõjamissioonile, kuid sa ei ole valgustatud juht.

Carolyn Everson on ülemaailmse turunduslahenduste ja peamise loovametniku ametikoht Facebookis.
Carolyn Everson / Facebook

Valgustatud juht mõtleb palju laiemalt, et nad on ülemaailmne kodanik ja nad on osa palju suuremast universumist ning kuidas nad saavad ühiskonda positiivselt mõjutada. Ja nii saavad nad aru, et valgustatud juhid mõistavad oma koha selles maailmas. Ja minu jaoks ma ei tea, kui kaua ma olen planeedil. Ma mõtlen, et me kõik oleme siin ajaperioodi jaoks ajaloo mõistes. Ja minu jaoks olen väga keskendunud selle tagamisele, et lisan väärtust oma meeskonnale, ettevõttele, kuid palju laiemalt ühiskonnale. Ma arvan, et see on kriitiline. Ja seal on omadusi, mida olen täheldanud. Nad kõik lõpevad kirjaga Y, ja see on midagi, mis on minu jaoks töödes ja et ma kirjutan tulevikus tõenäoliselt rohkem, kuid mõned omadused on autentsus, vaprus, uudishimu, mitmekesisus, empaatia, suuremeelsus alandlikkus, vastupidavus, läbipaistvus, haavatavus. Seal on veel mõned, kuid see annab teile mõtet.

Need on sõnad, kui keegi on juhina haavatav, kipuvad nad avanema rohkem ja inimesed saavad neid tundma kui isikut ning nad võivad selles rollis olla palju tõhusamad. Kui olete teabega läbipaistev, siis olete autentsed selles, kes sa oled ja mida sa seisad. See paneb sind vahele. Kui sa suudad oma klientidele, klientidele, erinevatele ühiskondadele üle maailma, erinevatele kultuuridele omastada, mis teeb teid rohkem valgustatud juhiks. Niisiis, need on mõned omadused, mida ma olen imetlenud, et ma töötan iseendaga ja ma olen kindlasti väga kirglik.